Liever een blij kind?

Heb je het gevoel dat je niet word begrepen of dat andere instanties het niet snappen wat er speelt? Ziet u geen vooruitgang? Laat de school u in de steek en kunt u weer zoeken naar een nieuwe school? Mail me voor een afspraak, zodat we een oplossing hebben!

Digitaal pesten..

Bij digitaal pesten komt heel wat kijken, maar is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, wat mag wel en wat mag niet?

Kinderspychologie

Wat gaat er goed en wat niet?

De psychologie van een kind is niet veel anders dan van uw zelf, het word gauw te moeilijk en weet niet wat de gevolgen zijn op de lange duur. Zelf heb ik heel veel zaken weten op te lossen door het praten met mensen en het observeren van mensen. Van automutilatie tot stoornissen, ik heb er heel veel gehad maar ook opgelost. Door het vertekend beeld dat je krijgt als je psychisch onderdrukt word of juist ook fysiek, kun je diverse verkeerd gedrag aanleren om instinctief om te gaan met je dagelijkse portie pesten. Dit is een natuurlijk proces en niet te wijten aan de opvoeding van uw kind. Dit gaat op een natuurlijke manier, en is niks mis mee, maar als het maar met mate gaat! Excessen zijn er altijd bij en deze moeten worden opgelost, maar men weet niet waar men aan moet beginnen. Ik geef u hier praktische tips in en begeleiding.

lijkt er maar geen oplossing te komen voor het probleem pesten op school? Verwijzen ze u inmiddels naar een andere school om het maar "op te lossen"? Problemen met uw kind en kunt u uw kind niet bereiken? Stuur een mail!! Dan maken we een afspraak en kom ik langs om een uitgebreide essesment te maken van alle problemen waar u en uw kind inmiddels last van hebben, Dan gaan we ze samen te lijf. Ik ben absoluut geen beter weter, maar ik sta er voor u en uw kind. Ik werk aan de buitenkant en de binnenkant. Ik geef u praktische tips, zodat u weer kan genieten in plaats van piekeren! Stuur me een mail en we maken een afspraak!