Tarieven:

Voor het kennismakingsgesprek word een standaard tarief van € 30,- inclusief BTW gevraagd, dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en word een essesment voor gemaakt. De kosten voor het behandelen bedragen per uur € 72,50 per uur inclusief 21% BTW. Alle prijzen zijn inclusief gebruik van materialen. Reiskosten bedragen € 0,19 exclusief BTW per kilometer snelste route.

Met alleen een aanvullende verzekering kan het zijn dat er een aantal consulten (voor een deel) worden vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Steeds minder zorgverzekeraars vergoeden de kosten en dat lijken er jaarlijks ook steeds minder te worden. Of u ook (een deel van) de kosten had kunnen declareren hangt dus af van uw polis.

Aftrekpost voor de inkomstenbelasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

Help mijn kind word gepest!

Word je kind gepest? Lijkt het alsof u er alleen voor staat? Neem contact op om verdere schade te beperken in de toekomst!