Traject op maat

Het verhaal

Uw kind is het dierbaarste bezit en wil alles wat kan voorkomen dat uw kind gepest word. Ik kan u inzicht geven wat er verkeerd gaat in de omgang met pest problemen. Waar je op moet letten bij je kind en wat je kunt doen om erger te voorkomen en het probleem helemaal op te lossen. Ten eerste moet u uw kind begrijpen waarom bepaalt gedrag veranderd en waar u kunt ingrijpen om langdurige problemen te voorkomen. Om inzicht te krijgen wat er precies speelt maak ik een essesment van uw kind waar de directe problemen liggen en eventueel nog te bepalen problemen die in het vooruitzicht kunnen liggen. Dit traject begint vanaf het moment dat ik bij u binnenstap en de interactie aan ga tussen de ouders en het kind dat gepest word. Je kunt het vergelijken met Cesar Milan die gedrag observeert en beoordeeld.

Meestal kan ik het probleem binnen een dag voor u oplossen mits er naar eigen inzicht en met uw in overleg een nader te bepalen verder inzicht nodig is in de vorm van een onafhankelijke expert.

Als kindercoach ben ik expert in het overtuigen van het eigen kunnen van het kind en het beste uit het kind te halen. als ervaringsdeskundige op het gebied van pesten is het voor mij een makkelijke zaak om een duidelijk beeld te scheppen wat er precies verkeerd gaan in de dagelijkse problemen die uw kind ervaart. Ik ben er geweest als kind en weet precies wat er speelt in de psyche van uw kind. Een plan van aanpak maken in hoe we het probleem een positieve wending kunnen geven en u natuulijk niet in de kosten laten lopen. Het traject op maat is meestal maar van korte duur omdat er iemand voor u staat die wil dat het afgelopen is en dat uw kind weer verder kan! Neem contact op voor een afspraak te maken.

Conclusie:

Ik kom bij u langs, maak een assesment van de ouders en kind, bespreken samen het plan van aanpak en gaan direct aan de slag! ik geef u handige tips, trucs en weetjes waar menig anti pest platform jaloers op zijn. Gewoonweg omdat ze de kennis niet hebben om pest problemen echt op te lossen, en werken veel aan de buitenkant. Veel organisaties lijken veel maar doen niks aan het oplossen van pesten. Ik werk liever aan twee kanten aan de buitenkant en aan de binnenkant. Ik grijp het met beide handen aan en u wilt resultaat! Daar sta ik voor!

Digitaal pesten..

Bij digitaal pesten komt heel wat kijken, maar is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, wat mag wel en wat mag niet?

Je staat niet alleen!

Hoe klein je wereld ook word, je staat nooit alleen, neem het van mij aan, ik ben er geweest, praat er over of mail me voor een afspraak!